Το Πουκέτ αναμένει 10,000 ακόμη Κορεάτες τουρίστες που θα παράγουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια μπατ μετά το roadshow στην Κορέα

Πουκέτ -

Το Πουκέτ αναμένει 10,000 περισσότερους Κορεάτες τουρίστες που θα παράγουν περισσότερα από 200 εκατομμύρια μπατ μετά από πρόσφατο roadshow στην Κορέα, σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους.

Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Arnuparb Wechwanichsanong είπε στο Phuket Express, «Ο PPAO και η Ένωση Τουρισμού του Πουκέτ πήγαν στην εκδήλωση τουριστικού μάρκετινγκ roadshow στη Σεούλ και το Μπουσάν της Κορέας από τις 20 Σεπτεμβρίου.th μέχρι τον Σεπτέμβριο 21st, 2022. "

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό το roadshow καθώς πολλοί κορεάτες τουριστικοί φορείς ενδιαφέρονται για το Πουκέτ. Από τώρα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα υπάρχουν τουλάχιστον 10,000 Κορεάτες τουρίστες που επισκέπτονται το Πουκέτ, κάτι που θα αποφέρει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια μπατ», πρόσθεσε ο κ. Arnuparb.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.