Βίντεο με οδηγούς μίνι βαν να καβγαδίζουν, φερόμενοι για ξένους τουρίστες, στο Πουκέτ γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πουκέτ -

Ένα βίντεο με οδηγούς μίνι βαν να τσακώνονται ενώ ξένοι τουρίστες τους παρακολουθούσαν σε ένα διάσημο κατάστημα με σουβενίρ στο Πουκέτ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Thalang, συνταγματάρχης Pisit Chuenpetch, είπε στο Phuket Express σήμερα (20 Σεπτεμβρίου), «Το περιστατικό συνέβη μπροστά από ένα διάσημο κατάστημα με σουβενίρ στην οδό Thep Kasattri με κατεύθυνση βόρεια στο Thalang».

«Οι οδηγοί μίνι βαν περίμεναν ξένους τουρίστες ενώ ψώνιζαν μέσα στο κατάστημα. Και οι δύο πλευρές ήταν απογοητευμένες με κάποια ζητήματα, σύμφωνα με πληροφορίες για το ποιος θα μετέφερε τους τουρίστες, πριν ξεκινήσουν τον καυγά. Ένας από τους οδηγούς τραυματίστηκε αρκετά. Πήγε σε νοσοκομείο πριν υποβάλει επίσημη αναφορά στην αστυνομία». σημείωσε ο συνταγματάρχης Πίζιτ.

Ο επικεφαλής χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ κ. Atcha Buajan είπε στο Phuket Express, «Έχουμε ειδοποιηθεί για το περιστατικό. Διεξάγουμε έρευνα για να μάθουμε τι συνέβη για περαιτέρω νομικές ενέργειες».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.