78χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Rawai

Rawai -

Ένας 78χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς σε σημείο θέασης στο Rawai.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στο Khao Dang View Point, γνωστό και ως Windmill Viewpoint, κοντά στην παραλία Naiharn στην υποπεριφέρεια Rawai χθες αργά το απόγευμα (19 Σεπτεμβρίουth).

Η ομάδα διάσωσης του δήμου Rawai είπε σε τοπικά ΜΜΕ ότι φυσούσε δυνατός άνεμος όταν ο 78χρονος αλλοδαπός έπεσε με τον εξοπλισμό του αλεξίπτωτου πλαγιάς. Είχε σπάσει το δεξί του χέρι και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο ισχίο. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Το όνομα και η εθνικότητα των τραυματιών αλλοδαπών δεν γνωστοποιήθηκαν στον Τύπο από τις υπηρεσίες διάσωσης. Δεν ήταν επίσης σαφές αν ήταν πρώην pat ή τουρίστας.

Το TPN σημειώνει ότι υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες για να μην επιτρέπεται το αλεξίπτωτο πλαγιάς σε αυτή την περιοχή καθώς υπήρχαν παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.

Προηγουμένως, στελέχη του δήμου Rawai προειδοποίησαν τους τουρίστες και τους ντόπιους που κάνουν αλεξίπτωτο πλαγιάς να μην το κάνουν λόγω κανονισμών και κανόνων που απαγορεύουν τέτοιες δραστηριότητες σε αυτήν την περιοχή, αλλά ο δήμος δήλωσε στον Τύπο ότι πολλοί άνθρωποι αρνήθηκαν να ακούσουν. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν άτομα και ομάδες που εξακολουθούν να κάνουν αλεξίπτωτο πλαγιάς και άλλες παρόμοιες πτητικές δραστηριότητες σε αυτήν την περιοχή.

Δεν είναι σαφές εάν μια εταιρεία ή επιχείρηση σχετιζόταν με το αλεξίπτωτο πλαγιάς ή αν ο άνδρας αναλάμβανε τη δραστηριότητα μόνος ή με φίλους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.