Ξένος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη στην κάμερα να κάνει τροχήλατα σε κεντρικό δρόμο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ξένος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη από την κάμερα την ώρα που έκανε τροχοφόρα σε κεντρικό δρόμο στο Πουκέτ.

Ένα βίντεο του περιστατικού δημοσιεύτηκε σε τοπική ομάδα στο Facebook το Σαββατοκύριακο (16 Σεπτεμβρίου). Μια ομάδα ξένων αναβατών μοτοσυκλετών οδηγούσε στον δρόμο Thep Kasattri στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket. Ένας από αυτούς συνελήφθη από την κάμερα την ώρα που έκανε ρόδες.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανησυχούσαν για την επικίνδυνη συμπεριφορά και ήθελαν οι αρχές επιβολής του νόμου να λάβουν περαιτέρω μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές επιβολής του νόμου του Mueang Phuket γνώριζαν το περιστατικό και εξέταζαν το βίντεο. Δεν ήταν σαφές εάν το βίντεο θα εξελισσόταν σε πλήρη έρευνα και θα επιχειρούσε να εντοπίσει τον αναβάτη.

Τα ονόματα και οι εθνικότητες των ατόμων στο βίντεο ήταν ακόμη άγνωστα μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.