Ο οδηγός γλίτωσε τα τραύματα μετά από σύγκρουση με αγελάδα στο Kathu

Kathu -

Ένας άγνωστος άνδρας οδηγός γλίτωσε τα τραύματα μετά τη σύγκρουση του αυτοκινήτου του με μια αγελάδα στο Kathu.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το ατύχημα τη νύχτα αυτό το Σαββατοκύριακο στην οδό Phra Phuket Kaew κοντά σε ένα βενζινάδικο.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο στο δρόμο. Ο άγνωστος άνδρας οδηγός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε στην αστυνομία του Kathu ότι μια ομάδα αγελάδων διέσχιζε το δρόμο. Δεν μπόρεσε να σταματήσει εγκαίρως και έπεσε πάνω σε ένα από τα βοοειδή, που φαινόταν να μην έχει τραυματιστεί, και βγήκε από το δρόμο με το υπόλοιπο κοπάδι.

Ωστόσο, η αστυνομία του Kathu συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τους ιδιοκτήτες της αγελάδας καθώς και να ελέγξει την υγεία του ζώου. Δεν ήταν σαφές γιατί δόθηκε στις αγελάδες προφανώς ελεύθερη περιπλάνηση σε έναν δρόμο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.