Μυστηριώδης σφαίρα διαπερνά την παράγκα στο Karon

Karon -

Μια μυστηριώδης σφαίρα διαπέρασε μια παράγκα πριν χτυπήσει ένα ψυγείο στο Karon.

Η αστυνομία Karon ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από έναν ιδιοκτήτη στρατοπέδου εργασίας στο Soi Patak 20 στην υποπεριοχή Karon, στην περιοχή Mueang Phuket σήμερα το πρωί (16 Σεπτεμβρίουth).

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στην παράγκα από ψευδάργυρο για να βρουν τη σφαίρα που είχε διαπεράσει την παράγκα πριν χτυπήσει ένα ψυγείο μέσα στην κατασκευή. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι εργαζόμενοι στο στρατόπεδο ισχυρίστηκαν στο Phuket Express ότι δεν γνωρίζουν κανένα είδος διαπληκτισμού που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιον να ρίξει μια σφαίρα.

Η αστυνομία του Καρόν διερευνά το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.