ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία του Kathu ζητά βοήθεια από το κοινό για να βρει ποιος πέταξε το νεκρό μωρό

Kathu-

Η αστυνομία του Kathu ζητά τη βοήθεια του κοινού για την εύρεση μιας μητέρας ή οποιουδήποτε που πέταξε ένα νεκρό παιδί σε έναν ναό στο Kathu.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε νεκρό κάτω από ένα δέντρο μέσα σε ναό στο Kathu την περασμένη εβδομάδα.

Τώρα για την ενημέρωση μας:

Η αστυνομία του Kathu σήμερα (15 Σεπτεμβρίουth) ζήτησε από το κοινό να βοηθήσει στην εύρεση μητέρας ή οποιουδήποτε που πέταξε το παιδί. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείσθε να ενημερώσει την Αστυνομία Kathu στο 076-323300 ή 0954174455.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.