Η αστυνομία Phang Nga κυνηγάει υπόπτους που εισέβαλαν σε τοπικά σχολεία

Phang Nga -

Η αστυνομία στο Phang Nga αναζητά υπόπτους που εισέβαλαν σε πολλά σχολεία στην περιοχή Takua Thung.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Thakua Thung, συνταγματάρχης Siriwat Inyim, είπε στο Phuket Express, «Υππτοι εισέβαλαν σε πολλά σχολεία στο Takua Thung τη νύχτα αυτή την εβδομάδα. Πήραν ένα φορητό υπολογιστή από μια τάξη της 1ης τάξης σε ένα σχολείο στην υποπεριφέρεια Tha Yoo και 3,000 μπατ σε μετρητά από την πώληση παγωτού από ένα σχολείο στην υποπεριφέρεια Kalai. Υπάρχουν περισσότερα σχολεία στην περιοχή που έχουν επίσης παραβιαστεί».

«Περίπου δύο έως τρεις ύποπτοι πιάστηκαν σε πλάνα CCTV στα σχολεία και τους αναζητούμε. Πιστεύουμε ότι είναι η ίδια ομάδα υπόπτων. Περιπολούμε περισσότερο και τη νύχτα». κατέληξε η Siriwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.