Σύλληψη ύποπτου αφού έκλεψε κινητά τηλέφωνα που άφησαν πέντε φορές στο Γουίτσιτ – ΒΙΝΤΕΟ

Wichit -

Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού έκλεψε κινητά τηλέφωνα που είχαν αφεθεί σε μοτοσικλέτες τουλάχιστον πέντε φορές στο Wichit.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Chai, 49 ετών, από το Nakhon Si Thammarat. Ο Τσάι αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή. Του κατασχέθηκαν δύο κλεμμένα κινητά τηλέφωνα. Συνελήφθη κοντά στον δρόμο Chao Fah Tawan Ok στην υποπεριοχή Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Ο Τσάι παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έκλεψε κινητά τηλέφωνα που ήταν τοποθετημένα σε αποθηκευτικούς χώρους μπροστά από διάφορα μηχανάκια όταν ο ιδιοκτήτης πήγαινε να αγοράσει φαγητό ή να κάνει μια γρήγορη αποστολή. Στη συνέχεια πούλησε τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα.

Ο Τσάι παραμένει υπό κράτηση από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.