Οδηγός σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας σε φορτηγό στο Thalang

Thalang -

  Ένας οδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο όταν η μηχανή του έπεσε πάνω σε φορτηγό στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα σήμερα το πρωί (12 Σεπτεμβρίουth) στην οδό Thep Kasattri στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Στο σημείο έφτασαν οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express για να εντοπίσουν το κατεστραμμένο μηχανάκι στο δρόμο. Σε κοντινή απόσταση, το προσωπικό διάσωσης βρήκε το σώμα ενός άγνωστου άνδρα οδηγού με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι να αιμορραγεί βαριά κοντά σε ένα σπασμένο κράνος.

Ένα κόκκινο φορτηγό βρέθηκε στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός, ο κ. Nantaworasak Damda, 37 ετών, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Η μοτοσικλέτα απέφευγε άλλο όχημα πριν χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει στο φορτηγό μου. Τότε, δυστυχώς, χτυπήθηκε».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.