Οι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ ζήτησαν από τον κυβερνήτη να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στους τουρίστες

Πουκέτ -

Οι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ καλούνται από κορυφαίους αξιωματούχους του Πουκέτ να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες σε πελάτες και τουρίστες.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οδηγοί δύο υπηρεσιών minibus κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Πουκέτ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, μετά από διαμάχη για την παραλαβή ξένων πελατών κοντά στην προβλήτα Rassada στην περιοχή Mueang την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Η τουριστική αστυνομία αναζητά επίσης τις τέσσερις τουρίστριες που φαίνονται στο βίντεο για να πάρουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας και να δημιουργήσουν αμοιβαία κατανόηση για το τι ακριβώς συνέβη.

Η Τουριστική Αστυνομία έδωσε μια ανθοδέσμη σε τουρίστες στο νησί Σαμούι που βρίσκονταν σε ένα μίνι λεωφορείο στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια διαμάχης για την παραλαβή ξένων πελατών.

Τώρα, για την ενημέρωση μας:

Μεγάλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (9 Σεπτεμβρίουth) και είχε επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Μαζί του ήταν πολλοί οδηγοί ταξί και επόπτες διαφόρων σταθμών ταξί και οργανισμών.

Ο κ. Arnuparp είπε στο Phuket Express, «Έχουμε λάβει πολλά παράπονα σχετικά με τις υπηρεσίες ταξί και έχουμε δει πολλά θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά έχουν επηρεάσει την εικόνα του Πουκέτ ως μιας από τις πιο διάσημες τουριστικές πόλεις στον κόσμο».

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ κατανοούν τους νόμους και τους κανόνες για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των οδηγών ταξί που παρέχουν υπηρεσίες μέσω διαδικτυακών και φορητών εφαρμογών». κατέληξε ο Arnuparp.

Το TPN σημειώνει ότι ζητήματα με τους οδηγούς ταξί, από τον επαγγελματισμό έως την αύξηση των τιμών, στοιχειώνουν το Πουκέτ από πολύ πριν από τον Covid-19, με πολλές διαφορετικές ομάδες να προσπαθούν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα με ελάχιστη έως καθόλου επιτυχία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.