Ο διευθυντής του σχολείου στο Πουκέτ φέρεται να επιτέθηκε σε 8χρονο μαθητή

Πουκέτ -

Ένας διευθυντής σχολείου φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 8χρονο μαθητή σε σχολείο στο Πουκέτ.

Η αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει ότι μια 54χρονη γιαγιά υπέβαλε αναφορά σήμερα (9 Σεπτεμβρίουth). Το όνομά της αποκρύφθηκε για να βοηθήσει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του παιδιού.

Είπε στην αστυνομία ότι χθες (8 Σεπτεμβρίουth) στις 3:00 μ.μ., μια διευθύντρια σχολείου κράτησε με δύναμη το κεφάλι του ανιψιού της παρά τη θέλησή του προτού τον χτυπήσει σε έναν τοίχο. Φέρεται επίσης να χρησιμοποίησε τα χέρια του για να ανοίξει με δύναμη το στόμα του ανιψιού της σε ιδιωτικό σχολείο στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Ο ανιψιός της έχει υποστεί τραύματα και συνεχή πονοκέφαλο. Η γιαγιά θέλει να κινηθεί νομικά κατά του διευθυντή του σχολείου.

Το Phuket Express αποκρύπτει όλα τα ονόματα εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.