Η αστυνομία Phang Nga εισέβαλε στο σπίτι που παράγει όπλα προς πώληση μέσω Facebook, ο ύποπτος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος

ΦΩΤΟ: MGR Online

Phang Nga -

Η αστυνομία Phang Nga εισέβαλε σε ένα σπίτι στην περιοχή Tai Mueang όπου ένας ύποπτος παρήγαγε όπλα και τα πούλησε μέσω Facebook.

Μια ομάδα από την αστυνομία Phang Nga εισέβαλε σε ένα σπίτι στην υποπεριφέρεια Na Toei αυτή την εβδομάδα. Έφτασαν στο σπίτι για να βρουν πολλά χειροποίητα όπλα, σφαίρες και εξαρτήματα όπλου. Δεν βρέθηκε κανείς στο σπίτι.

Ο διοικητής της επαρχιακής αστυνομίας Phang Nga, Υποστράτηγος Thammanoon Prayuenyong είπε σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, «Ειδοποιηθήκαμε ότι υπήρχαν πολλές περιπτώσεις πυροβολισμών στα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης. Τα όπλα που κατασχέθηκαν από αυτές τις θήκες στάλθηκαν απευθείας από το Phang Nga».

«Συνεχίσαμε την έρευνα και ο ύποπτος αναγνωρίστηκε ως ο κ. Kittiphon Patnark, 27 ετών. Άνοιξε μια σελίδα στο Facebook με LIVE streams που πουλούσαν χειροποίητα όπλα με εκπομπές πυροβολισμών και δοκιμών. Τον αναζητούμε για να βρούμε τον κ. Kittiphon που είναι ακόμα ελεύθερος». κατέληξε ο διοικητής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.