Τραυματίστηκε πωλητής νουντλς μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με μίνι βαν στο Κάτα

Kata -

Ένας πωλητής νουντλς τραυματίστηκε μετά τη σύγκρουση του μοτοσικλέτας του με μίνι βαν στην Κάτα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα χθες (8 Σεπτεμβρίου) στην οδό Patak στην Kata, στην υποπεριφέρεια Karon, στην περιοχή Mueang Phuket.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν στο δρόμο ένα χαλασμένο μηχανάκι και το μίνι βαν. Το φαγητό ήταν σκορπισμένο στο πεζοδρόμιο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που είναι πωλητής νουντλς, τραυματίστηκε ελαφρά.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το μίνι βαν ερχόταν αμέσως όταν το καρέ της μοτοσικλέτας διέσχισε αμέσως το δρόμο.

Οι αρχές επιβολής του νόμου Kata εξετάζουν το ατύχημα για να προσδιορίσουν τη νομική ευθύνη και το σφάλμα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.