Γυναίκα συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή φέρεται να άνοιξε τραπεζικό λογαριασμό για διαδικτυακό τζόγο που δημιούργησε 32 εκατομμύρια μπατ

Partong –

Μια 23χρονη συνελήφθη στην Πατόνγκ επειδή φέρεται να άνοιξε έναν τραπεζικό λογαριασμό για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια που απέφεραν 32 εκατομμύρια μπατ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχης Sujin Nilbodee είπε στο Phuket Express σήμερα το πρωί (8 Σεπτεμβρίουth), «Χθες (7 Σεπτεμβρίουth) έχουμε συλλάβει την κα Νατ, 23 ετών."

Το επώνυμό της δεν δόθηκε από τον αρχηγό της αστυνομίας.

«Η σύλληψη ήρθε αφού τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους συλλάβαμε πολλούς διαδικτυακούς τζογαδόρους στην Πατόνγκ. Συνεχίσαμε την έρευνα κατά την οποία διαπιστώσαμε ότι χρήματα από τον διαδικτυακό τζόγο μεταφέρθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της κας Νατ». Εξήγησε ο αρχηγός.

«Άνοιξε επίσης τραπεζικούς λογαριασμούς για έναν άλλο διαδικτυακό ιστότοπο τζόγου που έχει δημιουργήσει 32 εκατομμύρια μπατ στον τραπεζικό της λογαριασμό». πρόσθεσε ο αρχηγός.

Ο Nat οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ο ισχυρισμός της Nat για τις κατηγορίες δεν έγινε αμέσως γνωστός και δεν μίλησε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.