Η αστυνομία δίνει ανθοδέσμη σε τουρίστες στο νησί Samui που ήταν σε μίνι λεωφορείο όταν οδηγοί ταξί μάλωναν στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Η Τουριστική Αστυνομία έδωσε μια ανθοδέσμη σε τουρίστες στο νησί Σαμούι που βρίσκονταν σε ένα μίνι λεωφορείο στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια διαμάχης για την παραλαβή ξένων πελατών.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οδηγοί δύο υπηρεσιών minibus κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Πουκέτ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, μετά από διαμάχη για την παραλαβή ξένων πελατών κοντά στην προβλήτα Rassada στην περιοχή Mueang την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Η τουριστική αστυνομία αναζητά επίσης τις τέσσερις τουρίστριες που φαίνονται στο βίντεο για να πάρουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας και να δημιουργήσουν αμοιβαία κατανόηση για το τι ακριβώς συνέβη.

Η τουριστική αστυνομία βρήκε τελικά τους τουρίστες σε ένα ξενοδοχείο στο νησί Samui. Είναι Ισραηλινοί τουρίστες που είχαν φτάσει στο νησί Samui αργότερα στις συνολικές διακοπές τους στην Ταϊλάνδη.

Η τουριστική αστυνομία του Σαμούι έδωσε στους τουρίστες μια ανθοδέσμη. Ζήτησαν συγγνώμη για το περιστατικό και εξήγησαν για το τι συνέβη. Συμβουλεύουν τους τουρίστες να αναφέρουν περιστατικά στην τουριστική αστυνομία μέσω του 1155 ή της εφαρμογής «Τουριστική Αστυνομία I Lert U» εάν χρειάζονται βοήθεια ή βρουν οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό, αντί να προσπαθήσουν να στραφούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι τουρίστες είπαν ευχαριστώ και ήταν κατανοητοί για το περιστατικό. Εκτίμησαν ότι η τουριστική αστυνομία τους έχει δώσει προσοχή και είπαν ότι θα επιστρέψουν για να επισκεφθούν ξανά την Ταϊλάνδη στο μέλλον.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.