ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κορίτσι που υποφέρει από σοβαρή τριχόπτωση φέρεται να έλαβε το εμβόλιο Covid-19 λαμβάνει κυβερνητική βοήθεια

Πουκέτ -

Ένα εννιάχρονο κορίτσι στο Thalang που φέρεται να υπέστη σοβαρή τριχόπτωση αφού έλαβε ένα δεύτερο εμβόλιο Covid-19 πριν από δύο μήνες, λαμβάνει υποστήριξη από τα σχετικά γραφεία του Πουκέτ, αφού η ιστορία της έγινε viral.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα εννιάχρονο κορίτσι στο Thalang υπέστη σοβαρή απώλεια μαλλιών αφού έλαβε ένα δεύτερο εμβόλιο Covid-19 πριν από δύο μήνες και η οικογένειά της και το κορίτσι κατηγορούν για αυτό το εμβόλιο.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanooin και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Thalang κ. Sataphon Wajasat επισκέφτηκαν το κορίτσι και την οικογένειά της στο σπίτι της στο Thalang.

Ο κ. Bancha είπε στο Phuket Express, «Το κορίτσι λαμβάνει θεραπεία στο νοσοκομείο Vachira Phuket στην πόλη του Πουκέτ. Η αιτία της σοβαρής τριχόπτωσης εντοπίζεται για περαιτέρω θεραπείες και αποζημιώσεις».

«Το κορίτσι πηγαίνει στο σχολείο κανονικά με καλή φροντίδα από την οικογένειά της, τους δασκάλους και τους φίλους της. Εξακολουθεί να είναι ένα ωραίο κορίτσι που του αρέσει να ασκείται». πρόσθεσε ο κ. Μπάντσα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.