Συνελήφθησαν ύποπτοι για ναρκωτικά με δύο εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης μετά από καταδίωξη της αστυνομίας από το Chumphon στο Surat Thani

Surat Thani -

Τρεις ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν με δύο εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης αφού η αστυνομία κυνήγησε ένα SUV από το Chumphon στο Surat Thani.

Η Αστυνομία Αυτοκινητοδρόμων ανακοίνωσε χθες το πρωί (31 Αυγούστουst) κυνήγησαν ένα SUV στην οδό Phet Kasem στην περιοχή Lang Suan, Chumphon. Το SUV είχε σταματήσει στην περιοχή Than Chana στο Surat Thani μετά από συνολικά 52 χιλιόμετρα. Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν μέσα στο SUV με δύο εκατομμύρια χάπια μεθαμφεταμίνης.

Ο οδηγός, ο κ. Naris 'Petch' Petchkam, 21 ετών, παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι λάμβανε 40,000 μπατ ανά φορά που μετέφερε ναρκωτικά και ισχυρίστηκε ότι το είχε κάνει δύο φορές πριν με επιτυχία. Αυτή τη φορά επρόκειτο να παραδώσει ναρκωτικά σε μια γυναίκα στο Nakhon Si Thammarat.

Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1.

Η αστυνομία διερευνά τις συνδέσεις του οδηγού με το ευρύτερο δίκτυο, αν και συγκεκριμένες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.