85 όπλα, 859 σφαίρες, 69,182 χάπια μεθαμφεταμίνης και 1,083 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν σε τέσσερις ημέρες σε καταστολές στις ανώτερες νότιες επαρχίες, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ

Πουκέτ, Άνω νότιες επαρχίες –

Συνολικά 85 όπλα, 859 σφαίρες, 69,182 χάπια μεθαμφεταμίνης και 1,083 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν σε επτά επαρχίες σε μια επιχείρηση καταστολής στο πάνω νότιο τμήμα, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ από τις 22 Αυγούστουnd έως τον Αύγουστο του 26th 2022.

Ο υποστράτηγος Surachate «Big Joke» Hakparn είπε στο Phuket Express, «Η καταστολή είχε στόχο να διασφαλίσει την ασφάλεια. Πάνω από 500 στόχοι σε επτά επαρχίες στην άνω νότια περιοχή, οι οποίες είναι το Krabi, το Chumphon, το Nakhon Si Thammarat, το Phang Nga, το Phuket, το Ranong και το Surat Thani δέχθηκαν επιδρομές, εκ των οποίων οι 49 βρίσκονται στο Πουκέτ.

Συνολικά κατασχέθηκαν 85 όπλα, 859 σφαίρες, 69,182 χάπια μεθαμφεταμίνης και 1,083 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Τα περισσότερα όπλα κατασχέθηκαν στο Surat Thani και ακολούθησαν το Krabi και το Phang Nga», πρόσθεσε ο υποστράτηγος Surachate.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.