Συνελήφθη ύποπτος ναρκωτικών στο Πουκέτ με 1.29 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 2,000 χάπια μεθαμφεταμίνης

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος για ναρκωτικά συνελήφθη στο Πουκέτ με 1.29 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και περισσότερα από 2,000 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Ομάδα της Συνοριακής Περιπολίας ανέφερε τη Δευτέρα 29 Αυγούστουth συνέλαβαν τον κ. Eakksachai 'Gueng' Paesophon, 32 ετών. Συνελήφθη στην οδό Sakdidet στην υποπεριοχή Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket.

Του κατασχέθηκαν 1,292.99 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 2,770 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι ο κ. Gueng πουλούσε ναρκωτικά στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ. Φέρεται να είναι μέρος ενός δικτύου ναρκωτικών ενός μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών σε άλλες επαρχίες.

Ο Γκουένγκ παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι λάμβανε 20,000 μπατ ανά φορά που μετέφερε ναρκωτικά και ισχυρίστηκε ότι το είχε κάνει τρεις φορές πριν με επιτυχία.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.