Γάλλος τουρίστας διασώθηκε αφού χάθηκε στη ζούγκλα στο Koh Phangan το βράδυ του Σαββάτου

Koh Phangan, Surat Thani -

Ένας Γάλλος τουρίστας, 26 ετών, διασώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 27 Αυγούστου, αφού φέρεται να χάθηκε σε μια ζούγκλα στο Koh Phangan στην επαρχία Surat Thani.

Αξιωματούχοι της τουριστικής αστυνομίας του Koh Samui και της επαρχιακής αστυνομίας του Koh Phangan ξεκίνησαν την έρευνα αφού έλαβαν ειδοποίηση από τη Γραμμή βοήθειας της Τουριστικής Αστυνομίας για έναν ξένο τουρίστα που χάθηκε στη ζούγκλα ενός βουνού κοντά στο No. 2 Ban Khok Kruat χωριό στην υποπεριφέρεια Ban Tai.

Η τοποθεσία του τουρίστα, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Marouan Ruatbi, 26 ετών, εντοπίστηκε μέσω μιας εφαρμογής για κινητά. Ωστόσο, η αναζήτηση δυσκολεύτηκε ελαφρώς καθώς η ομάδα χρειάστηκε να περπατήσει περισσότερα από τρία χιλιόμετρα, αναζητώντας τον τουρίστα σε ένα πυκνό δασικό μονοπάτι τα ξημερώματα. Η διαδικασία κράτησε μία ώρα μέχρι να βρεθεί ο τουρίστας.

Ο Μαρουάν ήταν αφυδατωμένος και είχε μερικές πληγές στα χέρια και τις παλάμες του. Στη συνέχεια οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και του παρείχαν νερό πριν μεταφέρουν τον Γάλλο τουρίστα πίσω στο κατάλυμά του.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.