Δρόμος κατεστραμμένος μετά από έντονη βροχόπτωση στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας δρόμος στο Kathu έχει υποστεί σοβαρές ζημιές μετά τη δυνατή βροχή σήμερα το πρωί (26 Αυγούστουth).

Ο δρόμος Kathu – Na Koh σε μια καμπύλη κοντά σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Kathu έχει υποστεί σοβαρές ζημιές μετά από δυνατή βροχή από σήμερα το πρωί (26 Αυγούστουth). Το έδαφος κάτω και κοντά στο δρόμο έχει διαβρωθεί από το νερό της βροχής.

Αξιωματούχοι του Δήμου Kathu και της Αρχής Ηλεκτρισμού Kathu επιθεώρησαν τον δρόμο. Τοποθετήθηκαν οδικές πινακίδες για να προειδοποιούν τους χρήστες του δρόμου όσο ο δρόμος περιμένει να διορθωθεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.