ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ιδιοκτήτης αρνείται τις κατηγορίες μετά από φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ιδιοκτήτης αρνήθηκε τις κατηγορίες για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Έχει εκδοθεί κλήση για έναν ιδιοκτήτη που φέρεται να χρησιμοποίησε ένα εφεδρικό κλειδί για να ανοίξει ένα δωμάτιο πριν επιτεθεί σεξουαλικά σε μια γυναίκα ενώ κοιμόταν σε κοιτώνα στην πόλη του Πουκέτ.

Ενημερωμένο κατάστημαy:

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit είπε στο Phuket Express, «Ο κ. Ο Pae (Sasin) και ο δικηγόρος του παρουσιάστηκαν στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ αφού έλαβε κλήση. Έχει αρνηθεί την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης και εισόδου σε δωμάτια άλλων ανθρώπων».

«Αρνήθηκε, ωστόσο, να σχολιάσει περισσότερο από το να αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Επιμένει να μιλάει μόνο στο δικαστήριο. Δεν είναι υπό κράτηση καθώς σύμφωνα με το νόμο παρουσιάστηκε μετά την κλήση». κατέληξε ο Σαράουτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.