Βρέθηκε σκελετός κοντά στο Wichit

Wichit -

Ένας σκελετός βρέθηκε κοντά σε μια οπτική γωνία στο Wichit χθες το απόγευμα (20 Αυγούστουth).

Η αστυνομία του Wichit ειδοποιήθηκε για τον σκελετό στις 5:45 μ.μ. από έναν κάτοικο της περιοχής κοντά στον δρόμο Ao Yon – Khao Khad κοντά στην άποψη Khao Khad στο Wichit, Mueang Phuket.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τον ανδρικό σκελετό καλυμμένο με ένα πανί. Η στολή του έμοιαζε με φύλακα. Η αστυνομία πίστευε ότι ο άνδρας πέθανε τουλάχιστον έξι μήνες πριν τον βρουν. Ο σκελετός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Vachira Phuket για τελική αναγνώριση.

Ο ντόπιος που ανακάλυψε πρώτος τον σκελετό είπε στην αστυνομία ότι επρόκειτο να φυτέψει δέντρα καρύδας πριν βρει τον σκελετό. Το όνομα του κατοίκου της περιοχής αποκρύφτηκε.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι τον περασμένο Μάρτιο του 2022, ο κ. Songsak Maya, 41 ετών, ο οποίος ήταν φύλακας στο Wichit, είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την τελική αιτία θανάτου και να ταυτοποιήσει θετικά τον άνδρα και να διαπιστωθεί εάν ήταν ο ίδιος αγνοούμενος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.