Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ προειδοποιεί για ενοικίαση μηχανοκίνητων οχημάτων χωρίς την κατάλληλη άδεια

Πουκέτ -
Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ εξέδωσε προειδοποίηση για ενοικίαση οχημάτων χωρίς την κατάλληλη άδεια οδήγησης.

Η προειδοποίηση αναφέρει, «Ο ιδιοκτήτης ή ο οδηγός ενός μηχανοκίνητου οχήματος που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χωρίς την κατάλληλη άδεια οδήγησης να οδηγήσει ένα όχημα, θα επιβληθεί πρόστιμο που δεν υπερβαίνει τα 2,000 μπατ».

«Ο οδηγός (ενοικιαστής) χωρίς έγκυρη άδεια οδήγησης τιμωρείται με φυλάκιση που δεν υπερβαίνει τον 1 μήνα». Η παραγγελία συνεχίστηκε.

Η παραγγελία απευθύνεται σε άτομα που οδηγούν μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα χωρίς την κατάλληλη ταϊλανδέζικη ή διεθνή άδεια οδήγησης ειδικά για το συγκεκριμένο όχημα. Η εντολή τόνισε ότι η άδεια πρέπει να επιτρέπει συγκεκριμένα τον τύπο του οχήματος που οδηγεί και να μην είναι γενική άδεια, ειδικά για μοτοσικλέτες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.