Κλέφτης πιάστηκε στο CCTV να κλέβει κουτί με μπύρα σε παντοπωλείο στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας κλέφτης συνελήφθη από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης να κλέβει ένα κουτί μπύρα σε ένα παντοπωλείο στην πόλη του Πουκέτ.

Ο κ. Damrong Damthong, 45 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ χθες (18 Αυγούστου) με αποδεικτικά στοιχεία από πλάνα CCTV. Είπε στην αστυνομία ότι ένας άνδρας ύποπτος που επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα σταμάτησε μπροστά στο παντοπωλείο του το μεσημέρι λίγο μετά το μεσημέρι στον δρόμο του Πουκέτ στο Talad Yai.

Ο ύποπτος έκλεψε ένα κουτί με μπύρα μπροστά από το παντοπωλείο προτού φύγει με ταχύτητα με το μηχανάκι του. Ο κύριος Ντάμρονγκ ήταν μέσα στο παντοπωλείο. Μέσα στο κουτί υπήρχαν 12 μπουκάλια μπύρας που κόστιζαν 638 μπατ.

Ο κ. Damrong είπε στο Phuket Express, «Είναι απλώς ένα κουτί μπύρας που δεν κοστίζει πολύ. Αν σε έπιασαν δεν αξίζει να το κάνεις. Αυτός ο ύποπτος δεν φοβήθηκε παρόλο που υπάρχει κάμερα κλειστού κυκλώματος. Είναι η αρχή ότι αυτό το άτομο είναι αρκετά θρασύ για να κλέψει».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.