Η Καμάλα θα πραγματοποιήσει ξανά άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι

Kamala, Πουκέτ –

Ο διοικητικός οργανισμός Kamala Tambon θα πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι ξανά αυτόν τον μήνα.

Η Jutha Dumlak, Πρόεδρος του Διοικητικού Οργανισμού Kamala Tambon ανακοίνωσε σήμερα (19 Αυγούστουth) ότι θα πραγματοποιήσουν ξανά άσκηση εκκένωσης από το τσουνάμι στις 24 Αυγούστουth στις 1:00 σε δημόσιο πάρκο κοντά στην παραλία Kamal. Προσκαλούν κόσμο και εθελοντές να συμμετάσχουν στην άσκηση.

Τον περασμένο μήνα, πολλές περιοχές στο Πουκέτ διεξήγαγαν ασκήσεις εκκένωσης από τσουνάμι Rawai και την Καμάλα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.