Τραυματισμένο ξένο μέλος του πληρώματος σε φορτηγό πλοίο της Λιβερίας διασώθηκε στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένα τραυματισμένο αλλοδαπό μέλος του πληρώματος σε φορτηγό πλοίο της Λιβερίας διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πουκέτ.

Η Περιοχή 3 του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης που εδρεύει στο Πουκέτ αναφέρει ότι ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το φορτηγό πλοίο «Oracle», ένα εθνικό φορτηγό πλοίο της Λιβερίας στις 16 Αυγούστουth. Ένας άνδρας μέλος του πληρώματος είχε τραυματιστεί με βαριά πληγή στο δεξί του χέρι, αν και τα αίτια του τραυματισμού δεν έγιναν γνωστά.

Το φορτηγό πλοίο βρισκόταν 450 χιλιόμετρα δυτικά του νησιού Πουκέτ. Το πλοίο άλλαξε προορισμό πίσω στο Πουκέτ χθες (17 Αυγούστουth).

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης έφτασε κοντά στο πλοίο, 46 χιλιόμετρα από το νησί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με γερανό στο πλοίο του λιμενικού προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο του νησιού.

Η κατάστασή του δεν ήταν ξεκάθαρη από την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.