Άσκηση εκκένωσης πυρκαγιάς που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην οδό Bangla στην Πατόνγκ – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Μια άσκηση εκκένωσης πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Illuzion στην οδό Bangla στην Πατόνγκ σήμερα το απόγευμα (18 Αυγούστου).

Η προηγούμενη ιστορία μας: 

Μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον δήμο Patong με επικεφαλής τον δήμαρχο Patong Chalermsak Maneesri και τον αρχηγό της περιοχής Kathu Siwat Rawangkun.

Το τρυπάνι ήρθε μετά Μια πυρκαγιά σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ ανησύχησε τους τουρίστες στα μέσα της 11ης Αυγούστουth.

Η άσκηση ξεκίνησε από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Arnuparp Rodkwan Yodrabam. Μια άσκηση εκκένωσης πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο Illuzion στην οδό Bangla στην Πατόνγκ σήμερα το απόγευμα (18 Αυγούστου), όπου πολλοί άνθρωποι συμμετείχαν στην άσκηση. Στο περιστατικό ήταν δέκα άτομα που λειτουργούσαν ως τραυματίες. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη «φωτιά» που ήταν απλώς μια εικονική άσκηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.