Δωμάτιο πυρκαγιάς σε ξενοδοχείο στο Rawai

Rawai -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη Ραβάι τη νύχτα του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Οι πυροσβέστες του Rawai ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 7:02 π.μ. το Σάββατο (13 Αυγούστουth) στο Vijitt Resort Phuket on Wiset Road στην υποπεριοχή Rawai, Mueang Phuket.

Έφτασαν στο δωμάτιο για να βρουν πολύ καπνό. Οι πυροσβέστες έσβησαν γρήγορα τη φωτιά. Το δωμάτιο υπέστη ζημιές αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.