Χιλιάδες τουρίστες και υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης συμμετέχουν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Surat Thani -

  Χιλιάδες τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Pha-Ngan στο Surat Thani και ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε ακόμη και το πάρτι.

Περισσότεροι από 10,000 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συμμετείχαν στο Full Moon Party την Παρασκευή το βράδυ (12 Αυγούστου). Οι τουρίστες ταξίδευαν από την προβλήτα Baan Bang Rak στην υποπεριφέρεια Bor Pud, στην περιοχή Koh Samui για το πάρτι της Πανσέληνου όλη τη νύχτα. Αξιωματούχοι των πεζοναυτών επιθεώρησαν την προβλήτα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και να αποτρέψουν τυχόν υπερβολικές τιμές για τα ταχύπλοα σκάφη.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn και οι αρμόδιοι τουριστικοί υπάλληλοι του Surat Thani επισκέφτηκαν και υποδέχθηκαν τουρίστες στο πάρτι της Πανσέληνου.

Ο κ. Sumet Meepat, χειριστής ταχύπλοων σκαφών, είπε στο TPN, «Περισσότεροι τουρίστες έρχονται στο πάρτι της Πανσέληνου μετά το άνοιγμα της χώρας. Συμφωνήσαμε σε πρόταση για παράταση του ωραρίου των χώρων διασκέδασης έως τις 4:00 π.μ. που μπορεί να στηρίξει την οικονομία και να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα».

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού ετοιμάζεται να προτείνει την παράταση του ωραρίου των χώρων διασκέδασης από τις 2:00 τα ξημερώματα. έως τις 4:00 π.μ. να είναι σύμφωνη με την τουριστική συμπεριφορά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.