Άσκηση πυροσβεστικών χώρων ψυχαγωγίας θα πραγματοποιηθεί στην οδό Bangla

ΑΡΧΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πουκέτ -

Μια άσκηση εκκένωσης του χώρου ψυχαγωγίας θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο Illuzion στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στον δήμο Patong με επικεφαλής τον δήμαρχο Patong Chalermsak Maneesri και τον αρχηγό της περιοχής Kathu Siwat Rawangkun.

Ο δήμαρχος της Πατόνγκ Τσαλερμσάκ είπε στο Phuket Express: «Η άσκηση πυροπροστασίας έχει στόχο να διασφαλίσει την πυρασφάλεια και να είναι έτοιμος εάν συμβεί οποιοδήποτε περιστατικό πυρκαγιάς σε χώρους διασκέδασης ή στην οδό Bangla.

«Η άσκηση εκκένωσης πυρκαγιάς θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο Illuzion στην οδό Bangla στην Πατόνγκ στις 18 Αυγούστουth από τη 1:00 και μετά."

Εν τω μεταξύ, Μια φωτιά σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ ανησύχησε τους τουρίστες στα μέσα της χθεσινής 11ης Αυγούστουth.

Έτσι,

Μια ομάδα αξιωματούχων του Kathu και της αστυνομίας της Patong επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην οδό Bangla. Έλεγξαν μέτρα πυρασφάλειας όπως πυροσβεστήρες, εξόδους πυρκαγιάς, πινακίδες και συστήματα πυροπροστασίας εντός των χώρων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.