Πέντε ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν στο Πουκέτ μέσα σε δύο ημέρες με συνολικά 3,373 χάπια μεθαμφεταμίνης

Πουκέτ -

Πέντε ύποπτοι για ναρκωτικά συνελήφθησαν μέσα σε δύο ημέρες στο Πουκέτ με συνολικά 3,373 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ αναφέρει από τις 10 Αυγούστουth έως τις 11 Αυγούστου έχουν συλλάβει πέντε υπόπτους που είναι:

  1. Ο Charin 'Arm' Innoom, 31 ετών, από το Πουκέτ συνελήφθη στο Karon. Του κατασχέθηκαν 1,909 χάπια μεθαμφεταμίνης και δύο χειροποίητα όπλα με δύο σφαίρες. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

2. Ο Niram 'Nat' Samoo Lanlongsa, 26 ετών, από το Πουκέτ συνελήφθη στο Wichit. Του κατασχέθηκαν 15 χάπια μεθαμφεταμίνης και ένα χειροποίητο πιστόλι στυλό. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 και παράνομη οπλοκατοχή.

3. Ο Jirayut 'Benz' Datjarit, 23 ετών, από το Rayong, συνελήφθη στη Rassada. Από αυτόν κατασχέθηκαν 0.08 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 41 χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη χρήση ναρκωτικών.

4. Ο Nattapong 'Mos' Hansantear, 30 ετών, από το Πουκέτ, συνελήφθη στο Chalong. Του κατασχέθηκαν 800 χάπια μεθαμφεταμίνης. Αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι είχε ναρκωτικά κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

5. Ο Narongchai 'O' Srisooksai και ο κ. Sommai 'Mai' Noppakao, 39 ετών, από το Πουκέτ, συνελήφθη στο Kathu. Από αυτούς κατασχέθηκαν 2.52 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 608 χάπια μεθαμφεταμίνης, 30 χάπια Έκσταση, δύο πιστόλια και 85 σφαίρες. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης και παράνομη κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.