Οι οδηγοί ταξί μπροστά από το ξενοδοχείο στην Πατόνγκ προειδοποιούν άλλους οδηγούς ταξί ότι «κλέβουν» πελάτες

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Οι οδηγοί ταξί μπροστά από ένα ξενοδοχείο στην Πατόνγκ έχουν προειδοποιήσει άλλους οδηγούς ταξί να «κλέψουν» πελάτες στην περιοχή τους.

Το θέμα έχει γίνει viral στα social media του Πουκέτ σήμερα (11 Αυγούστουth). Οι οδηγοί ταξί που είναι εγκατεστημένοι σε έναν πάγκο ταξί μπροστά από ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Kalim στην Πατόνγκ έχουν αναρτήσει χαρτιά σε κοντά στύλους ηλεκτρικού ρεύματος.

Το μήνυμα κατέληγε: «Προς άλλους οδηγούς ταξί, αποφύγετε να παραλάβετε πελάτες σε αυτήν την περιοχή, καθώς δεν μας σέβεστε. Έχετε ζητήσει χαμηλότερες τιμές από πελάτες από το κανονικό. Παλεύουμε με τις δουλειές μας. Έχετε κλέψει τους πελάτες μας. Αυτό είναι απαράδεκτο. Σας έχουμε προειδοποιήσει».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανησυχούν για αυτό το θέμα καθώς φοβούνται ότι θα προκαλέσει προβλήματα όπως παλιά όταν οι οδηγοί ταξί τσακώνονται και βλάπτουν την τουριστική εικόνα. Καλούν την αστυνομία και το γραφείο χερσαίων μεταφορών του Πουκέτ να διερευνήσουν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.