Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει τον παραδοσιακό γάμο Μπάμπα με παρέλαση

Πουκέτ -

Μια ετήσια εκδήλωση και παρέλαση του παραδοσιακού γάμου Baba του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ για την ενίσχυση του τοπικού τουρισμού τον επόμενο μήνα.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Amnuay Pitsuwan είπε στο Phuket Express, «Φέτος ο γάμος του Μπάμπα θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίουrd μέχρι τον Σεπτέμβριο 4th στην περιοχή της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Talad Yai. Στόχος της εκδήλωσης είναι να στηρίξει τον πολιτιστικό τουρισμό και να τονώσει την τοπική οικονομία».

Η Πολιτιστική Διευθύντρια του Πουκέτ κα Jantana Sittipan είπε στο Phuket Express, «Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μια παρέλαση του Γάμου Baba από το Pearl Hotel μέχρι την οδό Phang Nga μέχρι την οδό Phuket και θα τελειώσει στην οδό Thalang».

«Ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Ittiphon Khunplome θα ξεκινήσει επίσημα την εκδήλωση. Στη γαμήλια εκδήλωση θα υπάρχουν πολλά παραδοσιακά ταϊλανδέζικα-κινέζικα με πολλά τοπικά προϊόντα διατροφής του Πουκέτ. Ελάτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση», πρόσθεσε η κυρία Τζαντάνα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.