Οι αξιωματούχοι επιθεωρούν τους χώρους διασκέδασης στην Καμάλα του Πουκέτ για να διασφαλίσουν την πυρασφάλεια

Kamala, Πουκέτ –

  Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην Καμάλα το περασμένο Σαββατοκύριακο για να εξασφαλίσουν την πυρασφάλεια.

Μια ομάδα αξιωματούχων της Καμάλα επιθεώρησε χώρους διασκέδασης στην Καμάλα. Έλεγξαν την πυρασφάλεια, όπως πυροσβεστήρες, εξόδους πυρκαγιάς, πινακίδες και συστήματα πυροπροστασίας εντός των χώρων.

Οι υπεύθυνοι των χώρων διασκέδασης έχουν συνεργαστεί με αξιωματούχους για να δείξουν ότι έχουν τις κατάλληλες απαιτήσεις πυρασφάλειας. Οι περισσότεροι χώροι ψυχαγωγίας είχαν απαιτήσει όλα τα μέτρα πυρασφάλειας, αλλά ορισμένοι από αυτούς πρέπει να αλλάξουν και να βελτιώσουν τον εξοπλισμό ασφαλείας και τις πινακίδες εξόδου πυρκαγιάς.

Ακολουθεί η επιθεώρηση Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Prayut στις 5 Αυγούστου, διέταξε μια σοβαρή έρευνα για η πυρκαγιά στον χώρο διασκέδασης «Mountain B» στην περιοχή Sattahip του Chonburi, φέρεται να σκοτώνει τώρα 15 και έχει τραυματίσει 40 άτομα μέχρι στιγμής.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.