Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Bueng» στη λιμνοθάλασσα Rawai

Πουκέτ -

Το φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Bueng» θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα σε μια λιμνοθάλασσα στο Rawai.

Ο Δήμος Rawai προσκαλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ φαγητού «Roi Rim Bueng» στο δημόσιο πάρκο Nai Harn κοντά στη λιμνοθάλασσα Naiharn στην υποπεριφέρεια Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστουth έως τον Αύγουστο του 14th. Η εκδήλωση θα κυμαίνεται από τις 5:00 έως τις 10:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τοπικά εδέσματα, θαλασσινά και χειροποίητα προϊόντα με παραδοσιακές παραστάσεις και συναυλίες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.