Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το Surf X Beat Series 2022 στην παραλία Kata

Κάτα, Πουκέτ -

Το Surf X Beat Series 2022 στο Kata Beach θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η διήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο (6 Αυγούστουth) και την Κυριακή (7 Αυγούστουth).

Θα υπάρχουν DJs, τραγουδιστές, χορευτές και ωραία τραγούδια από το συγκρότημα των Saxophone. Επίσης, μια επίδειξη φωτιάς και επίδειξη μόδας στην παραλία από την Quick Silver & Rip curl, Surf Clinique και εργαστήριο, καταστήματα χειροποίητων και χειροτεχνιών, φορτηγά τροφίμων και άλλα θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 4:00 και μετά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.