Το αεροδρόμιο Τσιάνγκ Ράι επανέρχεται σε κανονική λειτουργία μετά την επιτυχή απομάκρυνση του λανθάνοντος αεροσκάφους χθες το βράδυ

Τσιάνγκ Ράι -

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης (CAAT) ενέκρινε την επαναλειτουργία του Διεθνούς Αεροδρομίου Mae Fah Luang – Chiang Rai από τις 10:30 μ.μ. την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Αξιωματούχοι από τα αεροδρόμια της Ταϊλάνδης (AoT) και το αεροδρόμιο Chiang Rai αφαιρέθηκαν με επιτυχία ένα ακινητοποιημένο αεροσκάφος που γλίστρησε από τον διάδρομο την Κυριακή και καθάρισε τον διάδρομο προσγείωσης και άλλες φυσικές συνθήκες που προκάλεσαν το κλείσιμο του αεροδρομίου για τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις της CAAT, οι αρχές πραγματοποίησαν την απομάκρυνση των υπολειμμάτων ξένων αντικειμένων (FOD) από τον διάδρομο προσγείωσης και διενήργησαν την επιθεώρηση βάδισης FOD. Επίσης, ελέγχθηκε και επισκευάστηκε το ηλεκτρικό σύστημα του αεροδρομίου και οι περιοχές γύρω από το φρεάτιο του διαδρόμου που υπέστησαν ζημιές από το ατύχημα.

Οι αξιωματούχοι διεξήγαγαν επίσης μια δοκιμή τριβής στον διάδρομο στην τελευταία διαδικασία για να αξιολογήσουν την τριβή του οδοστρώματος και να εξετάσουν εάν υπήρχαν άλλες ζημιές που προκλήθηκαν από την ολίσθηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η CAAT ανακοίνωσε την έγκριση για την επανέναρξη της λειτουργίας του αεροδρομίου, από τις 10:30. την Πέμπτη 4 Αυγούστου και μετά.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/