ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Ταϊλανδή φίλη Γερμανού τουρίστα με ευλογιά των πιθήκων επιβεβαιώθηκε αρνητικά

Πουκέτ -

Η Ταϊλανδή φίλη ενός Γερμανού τουρίστα που είναι το τρίτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ταϊλάνδη που επιβεβαιώθηκε στο Πουκέτ βρέθηκε αρνητική.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η Ταϊλάνδη την Τετάρτη, 3 Αυγούστου, ανέφερε το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων, που είναι ένας Γερμανός τουρίστας που αναμενόταν να είχε τη νόσο από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Ταϊλάνδης, επτά άτομα εντοπίστηκαν ως υψηλού κινδύνου για ευλογιά πιθήκων στο Πουκέτ και ελέγχονται και παρακολουθούνται μετά το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων, ο οποίος είναι Γερμανός τουρίστας στο Πουκέτ.

Ο Δρ Kusak Kukiattikoon, Επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Δημόσιας Υγείας του Πουκέτ (PPHO) είπε στο Phuket Express, «Η κοπέλα του, η οποία είναι ένα από τα άτομα υψηλού κινδύνου στενής επαφής, επιβεβαιώθηκε αρνητικός από την ευλογιά των πιθήκων».

«Ωστόσο, η γυναίκα και έξι άλλοι στην οικογένειά της βρίσκονται υπό παρακολούθηση και καραντίνα για συνολικά 21 ημέρες προληπτικά».

«Ο Γερμανός τουρίστας που έχει επιβεβαιωμένο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα». Ο Δρ Κουσάκ κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.