Η υπόγεια διάβαση Darasamut στο Πουκέτ θα κλείσει προσωρινά

Πουκέτ-

Η υπόγεια διάβαση Darasamut θα είναι προσωρινά κλειστή για δύο ημέρες από αύριο (2 Αυγούστου) έως την Τετάρτη (3 Αυγούστου).

Το Γραφείο Αυτοκινητοδρόμων του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι η υπόγεια διάβαση Darasamut που βρίσκεται μπροστά από το Central Festival Phuket στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket θα είναι προσωρινά κλειστή για δύο ημέρες στην κυκλοφορία από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. για δύο ημέρες αύριο (2 Αυγούστου) έως Τετάρτη (3 Αυγούστου).

Το κλείσιμο θα γίνει για κατασκευή αντλίας νερού εντός της υπόγειας διάβασης. Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ζήτησε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.