ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο ένοπλος ληστής τράπεζας Rawai δίνει κίνητρο, ισχυριζόμενος ότι υπέφερε από οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19

Rawai, Πουκέτ –

Ένας ένοπλος ληστής τράπεζας που λήστεψε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ραβάι πριν ξεφύγει με ταχύτητα με 160,000 μπατ χθες συνελήφθη και τώρα αποκάλυψε το κίνητρό του. Όπως είπε, παραδέχτηκε ότι υποφέρει από οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 και ότι ένιωθε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να ληστέψει μια τράπεζα για να αποπληρώσει τα χρέη.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (25 Ιουλίου) σε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket. Οι υπάλληλοι της τράπεζας είπαν στην αστυνομία ότι ο ύποπτος απομακρύνθηκε με 160,000 μπατ μετρητά.

Ένας ένοπλος ληστής τράπεζας που λήστεψε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στη Ραβάι πριν ξεφύγει με ταχύτητα με 160,000 μπατ σήμερα το απόγευμα συνελήφθη μέσα σε έξι ώρες.

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, Αντισυνταγματάρχης Sermpan Sirikong είπε στο Phuket Express σήμερα (26 Ιουλίουth), «Ο ύποπτος μας είπε ότι είχε παλιότερα ένα παντοπωλείο και ένα εστιατόριο Somtam. Αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19. Στο παρελθόν είχε δανειστεί χρήματα από τους φίλους του».

«Ήταν νευρικός για το να μαζέψει μετρητά πριν αποφασίσει να ληστέψει μια τράπεζα καθώς χρειαζόταν χρήματα για να επιστρέψει στους φίλους του. Πλήρωσε όλο το χρέος του με τα κλεμμένα χρήματα αμέσως μετά τη ληστεία της τράπεζας». δήλωσε ο Σερμπάν.

«Αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία. Αναζητούμε όλα τα χρήματα που έδωσε σε συνεργάτες του για να τα επιστρέψει στην τράπεζα». κατέληξε ο Σερμπάν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.