Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο διακοπών για να τιμήσετε τα γενέθλια της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας του Βασιλιά

Ταϊλάνδη-

Αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 28 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου θα σηματοδοτήσει ένα τετραήμερο Σαββατοκύριακο διακοπών, που έρχεται λίγο μετά από ένα πενθήμερο σαββατοκύριακο διακοπών στις αρχές αυτού του μήνα για θρησκευτικές αργίες.

Αυτή τη φορά, οι διακοπές είναι για να σηματοδοτήσουν την ευοίωνη περίσταση των 70ων γενεθλίων της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Vajiralongkorn.

Τα γενέθλια της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun είναι την Πέμπτη 28 Ιουλίου και σίγουρα θα σηματοδοτηθούν από δραστηριότητες, τελετές, αφιερώματα και εκδηλώσεις σε όλο το Βασίλειο.

Ωστόσο, οι ευοίωνες διακοπές παρατάθηκαν μέχρι την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, για να επιτραπεί ένα μακρύ Σαββατοκύριακο για την τόνωση του τουρισμού σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτό σημαίνει για τους πολλούς μετανάστες αναγνώστες μας ότι τα Υπουργεία Μετανάστευσης και άλλα κυβερνητικά γραφεία θα κλείσουν όπως και πολλές άλλες επιχειρήσεις, τράπεζες και άλλοι παρόμοιοι χώροι.

Δεν υπάρχει απαγόρευση αλκοόλ σε ισχύ αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο, καθώς δεν είναι θρησκευτική αργία.

Το TPN media εύχεται στην Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα τον Βασιλιά πολύ χαρούμενα και ευλογημένα γενέθλια.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.