Ένοπλος ληστής τράπεζας στο εμπορικό κέντρο Rawai απομακρύνθηκε γρήγορα με 160,000 μπατ, η αστυνομία ερευνά

Rawai -

Η αστυνομία αναζητά έναν ένοπλο ληστή τράπεζας που λήστεψε ένα εμπορικό κέντρο στο Rawai πριν ξεφύγει με ταχύτητα 160,000 μπατ.

Η αστυνομία του Chalong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:00 μ.μ. σήμερα το απόγευμα (25 Ιουλίου) σε μια τράπεζα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Rawai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Η αστυνομία έφτασε στην τράπεζα για να βρει ξέφρενους και ανήσυχους υπαλλήλους της τράπεζας να περιμένουν την επιβολή του νόμου. Πλάνα CCTV στην τράπεζα και στο εμπορικό κέντρο δείχνουν ότι ο ύποπτος μπήκε στην τράπεζα και χρησιμοποίησε ένα αντικείμενο παρόμοιο με ένα πιστόλι για να σημαδέψει τους υπαλλήλους της τράπεζας. Ο ύποπτος απείλησε τους υπαλλήλους για χρήματα. Οι υπάλληλοι της τράπεζας είπαν στην αστυνομία ότι ο ύποπτος απομακρύνθηκε με 160,000 μπατ μετρητά.

Το πλάνα CCTV δείχνει τον ύποπτο να έφυγε με ταχύτητα με μια κόκκινη μοτοσικλέτα Honda στην οδό Wiset προς το Soi Suksan 1. Η πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας του ήταν καλυμμένη με μια πλαστική σακούλα.

Η αστυνομία της Rawai αναζητά και αναζητά τον ύποπτο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.