Δεκαοκτώ επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη του σκάφους από το Surat Thani προς το Chumphon

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Chumphon Karnkusol Songkroh Rescue Foundation

Chomphon -

Δεκαοκτώ επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη επιβατηγού σκάφους που ταξίδευε από το νησί Tao στο Surat Thani προς το Chumphon της Νότιας Ταϊλάνδης.

Ένα ίδρυμα διάσωσης στο Chumphon αναφέρει ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 2:30 σήμερα (20 Ιουλίου) πέντε χιλιόμετρα από την ακτή στο Thung Makham Noi, στην υποπεριφέρεια Hard Sai Ree στην περιοχή Mueang Chumphon.

Δεκατέσσερα ασθενοφόρα από κοντινές περιοχές έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν 20 τραυματίες που έχουν ήδη μεταφερθεί πίσω σε κοντινή παραλία. Από αυτούς οι 18 είναι επιβάτες ενώ δύο ήταν μέλη πληρωμάτων σκαφών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Chumphon Karnkusol Songkroh Rescue Foundation

Κανένας από αυτούς δεν αναφέρθηκε για σοβαρούς τραυματισμούς και πολλές αναφορές αναφέρουν ότι μερικοί από τους επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν έξω από το σκάφος όταν συνέβη η έκρηξη.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη του σκάφους. Τα μέσα TPN θα συνεχίσουν να παρέχουν ενημερώσεις για αυτήν την ιστορία καθώς έρχονται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.