Ο ύποπτος συνελήφθη αφού εισέβαλε σε πολλά σπίτια στο Wichit του Πουκέτ

Wichit, Πουκέτ –

Ένας ύποπτος συνελήφθη αφού εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Wichit του Mueang Phuket αυτή την εβδομάδα. Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι εισέβαλε σε πολλά σπίτια στο παρελθόν στο Wichit και στο Phuket City.

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον κ. Kittisak (η ηλικία και το πλήρες όνομα δεν δόθηκαν) μπροστά από ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Koh Sirey, στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket. Του κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 12,000 μπατ, μια γυναικεία τσάντα με μετρητά 1,500 μπατ, γυαλιά οράσεως αξίας 3,000 μπατ και ένα βραχιόλι αξίας 500 μπατ.

Την Κυριακή (17 Ιουλίουth) εισέβαλε σε ένα σπίτι στο Soi Pattana Uthit στην οδό Sakdidet στο Wichit. Παραδέχτηκε ότι εισέβαλε σε σπίτια στο Wichit τρεις φορές και στο Πουκέτ μία φορά πρόσφατα.

Ο Kittisak μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κλοπή τη νύχτα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.