Γυναίκα σώθηκε με ασφάλεια αφού πήδηξε από μια γέφυρα στην πόλη του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ώρα Πουκέτ

Πουκέτ -

Μια ταλαιπωρημένη γυναίκα διασώθηκε αφού πήδηξε από μια γέφυρα στην πόλη του Πουκέτ σήμερα το πρωί (17 Ιουλίουth).

Οι διασώστες του Kusoldharm ειδοποιήθηκαν ότι μια γυναίκα είχε ήδη πηδήξει από τη γέφυρα Gor Jan στην υποπεριοχή Talad Yai στις 5:35 π.μ.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν την Ταϊλανδή, ηλικίας 31 ετών, σε κανάλι κοντά στη γέφυρα. Το νερό στο κανάλι ήταν ρηχό και ανασύρθηκε από το νερό πριν μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο.

Το όνομά της αποκρύφτηκε σύμφωνα με τη συντακτική μας πολιτική για ιστορίες που σχετίζονται με αυτοκτονίες. Δεν έγινε αμέσως σαφές τι την οδήγησε να πηδήξει από τη γέφυρα και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση για το περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.