Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επισκέπτεται την παραλία Πατόνγκ για να εξασφαλίσει μέτρα ασφαλείας μετά από θανάτους από πνιγμό και πολλαπλές διασώσεις τουριστών

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew επισκέφτηκε τους ναυαγοσώστες στην παραλία Patong για να διασφαλίσει ότι τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας λόγω των ισχυρών κυμάτων, του ανέμου και της κακοκαιρίας.

Ο κυβερνήτης Narong είπε στο Phuket Express: «Ήρθα εδώ για να ενθαρρύνω τους ναυαγοσώστες, καθώς αυτή είναι η εποχή των μουσώνων με δυνατά κύματα. Θέλουμε οι τουρίστες να επισκέπτονται τις παραλίες στο Πουκέτ με ευτυχία και ασφάλεια».

Ο κυβερνήτης Narong έδωσε εντολή στους αρμόδιους αξιωματούχους και τους ναυαγοσώστες να παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τους τουρίστες, ειδικά γύρω από την ασφάλεια στην παραλία. Ωστόσο, οι ναυαγοσώστες στην παραλία Πατόνγκ είναι έτοιμοι για οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να κάνει περισσότερη εμπιστοσύνη στους τουρίστες σύμφωνα με τον Κυβερνήτη.

Ο κυβερνήτης Narong δήλωσε ότι οι ναυαγοσώστες εκπαιδεύονταν για το πώς να αποκλιμακώνουν τις αντιπαραθέσεις με τουρίστες που αρνούνται να μην ακολουθήσουν πινακίδες κολύμβησης και κόκκινες σημαίες και ενθαρρύνουν τους τουρίστες να μην μπαίνουν στο νερό με σεβασμό.

Οι τουρίστες που δεν ακολουθούν τις οδηγίες ναυαγοσώστη και αγνοούν τις δίγλωσσες πινακίδες και σημαίες που προειδοποιούν ότι δεν κολυμπάει σε ισχυρά κύματα και άνεμο έχουν οδηγήσει σε πολλά μεγάλα περιστατικά στο Πουκέτ πρόσφατα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Η επίσκεψη ήρθε μετά Δύο άνθρωποι δηλώθηκαν νεκροί μετά τον πνιγμό ενός άνδρα Βρετανού τουρίστα που βρισκόταν στο μήνα του μέλιτος καθώς και ενός Ταϊλανδού που προσπαθούσε να σώσει τη ζωή του Βρετανού τουρίστα στην παραλία Kata σε μια περιοχή με κόκκινη σημαία στις 14 Ιουλίου.th.

Ακολούθησε επίσης άλλους τουρίστες που έρχονταν σε μπελάδες στον ωκεανό πρόσφατα στο Πουκέτ και διασώθηκαν.

Δύο ξένοι τουρίστες διασώθηκαν μετά από μάχη με τα κύματα στην παραλία Kata, την ίδια παραλία και την ίδια μέρα που άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο άλλοι τουρίστες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.