Καταιγίδα γκρεμίζει δέντρα και στύλους ηλεκτροδότησης στην Καμάλα

Καμάλα -

Ισχυροί άνεμοι και έντονες βροχοπτώσεις κατέστρεψαν δέντρα και στύλους ηλεκτρικής ενέργειας στην Καμάλα του Πουκέτ χθες το πρωί (12 Ιουλίουth).

Στη Μπάαν Νάκα, δέντρα Καμάλα και στύλοι ηλεκτρικού ρεύματος καταστράφηκαν από ισχυρούς ανέμους χθες το πρωί πριν προσγειωθούν και προκληθούν ζημιές σε σπίτια, ένα εστιατόριο και πολλά οχήματα. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ομάδα στελεχών της Διοικητικής Οργάνωσης Kamala Tambol (OrBorTor) μετέβη στο σημείο για να κόψουν και να απομακρύνουν δέντρα από την περιοχή, η ακριβής εκτίμηση των οικονομικών ζημιών δεν έγινε από τις αρμόδιες αρχές.

Ισχυροί άνεμοι, κύματα και έντονες βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν στις επαρχίες Πουκέτ και Ανταμάν από τις 9 Ιουλίουth μέχρι τον Ιούλιο 14th 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.