Το Ιατρικό Συμβούλιο της Ταϊλάνδης εκδίδει κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη χρήση κάνναβης για ιατρική θεραπεία

Εθνική -

Το Ιατρικό Συμβούλιο της Ταϊλάνδης σήμερα, 13 Ιουλίου, δημοσίευσε 7 κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη χρήση κάνναβης και κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς για την πρόληψη της κατάχρησης φυτών από το κοινό μετά την αποποινικοποίηση.

Το Συμβούλιο δήλωσε ότι οι κατευθυντήριες γραμμές εκδόθηκαν για το ιατρικό προσωπικό για συνταγογράφηση αφού πολλοί χρήστες μαριχουάνας αναζήτησαν σταδιακά επείγουσα ιατρική περίθαλψη λόγω υποτιθέμενης ασθένειας, παραισθήσεων ή βλάβης του εαυτού τους ή άλλων που προκλήθηκε από αυτό που οι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι ήταν κατάχρηση μαριχουάνας.

Τονίζεται επίσης ότι η χρήση κάνναβης/κάνναβης είναι μόνο για την προσωρινή ανακούφιση των συμπτωμάτων, ανάλογα με την περίπτωση. Ως εκ τούτου, εκδόθηκαν οι επτά κατευθυντήριες γραμμές για τους γιατρούς που περιλαμβάνουν:

(Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι αυτές είναι μόνο οδηγίες από το ιατρικό συμβούλιο και όχι νόμοι ή εντολές)

  1. Μόνο εκχυλίσματα με γνωστή ποσότητα κανναβιδιόλης (CBD) και τετραϋδροκανναβινόλης (THC) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θεραπεία, όπως συνταγογραφείται από γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί στο πώς να χρησιμοποιούν κάνναβη για ιατρικούς σκοπούς.
  2. Μην χρησιμοποιείτε εκχυλίσματα κάνναβης ως πρώτη επιλογή. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τα μόνο εάν άλλα φάρμακα δεν είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία ή τον έλεγχο των συμπτωμάτων ορισμένων ασθενειών.
  3. Μην χρησιμοποιείτε εκχυλίσματα κάνναβης σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες και σε γυναίκες κάτω των 25 ετών, επειδή η κάνναβη μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του εγκεφάλου, σύμφωνα με το συμβούλιο.
  4. Μην αναμιγνύετε συστατικά κάνναβης ή κάνναβης σε τρόφιμα ή γλυκά για το κοινό
  5. Μην χρησιμοποιείτε κάνναβη ή κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς
  6. Μην χρησιμοποιείτε ταξιανθίες κάνναβης, καθώς εξακολουθούν να αναφέρονται ως ναρκωτικά και περιέχουν ναρκωτικά επίπεδα που μπορούν να βλάψουν την υγεία κάποιου.
  7. Μην συνταγογραφείτε κάνναβη ή κάνναβη σε άτομα που δεν έχουν καμία ασθένεια σύμφωνα με τις ενδείξεις.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.